torsdag 18 april 2013

Sammanfattning av vårens events..

 Såååja! Mycket har hänt, veckan innan påsk var det fsx-show @ The Road House på Kallax. Slednez och Surprise Right hoppade ramp och trixade, mycket folk och en väldigt trevlig tillställning. Där premiärvisades även trailen för kommande filmen Slednez-Elevation Zero. Veckan efter showen tillbringades i Riksgränsen, där tanken var att jag skulle hyra mig en skoter för att slippa bli runtbaxad med 20kg kamerautrustning i fjällen! ...Simon kämpade på med att fixa en skoter, jag skulle ju hyra Gustavs RMK som dock skar 2 veckor innan resan. Hur som haver fick jag någon sorts psykos 2 dagar innan avresa och köper mig en XP Summit 800r -08....så var det bortgjort iaf(?)

Riksgränsen bjöd på pissväder varje dag fram till ca 14:00 ungefär, vi filmade ihop i runda slängar 120gb och hade heeeeelt sjukt roligt! (visar dock inget därifrån nu). En skoter skuren, en skoter fullständigt skrotad...lite skadade självkänslor och hål i plånböcker kantade tillvaron :) Jag som glad nybörjare på en klättermaskin
körde fast jamennånting!! ..snödjupet var ju ändå moderata 2,5meter...

Väl hemma har det hoppats i sandtag och skit konstant, min drygt 5 månader gamla Nikon D600 har passerat 12000 bilder!!!

Sedermera har Jag och Simon inlett ett samarbete mellan Luleå Roller Derby-Slaughters daughters och Slednez där vi bla ska göra en gemensam kalender, ett samarbete som kommer blir väääldigt intressant..
För att inte tala om hur vass kalendern kommer bli....Min summit på 1050 meters höjd.... Engberg under träningspass på The Road House
 Jonn mitt i en superman seatgrab
 Johan..med sin som det verkar, odödliga Renegade... Jonn...T-shirt shreddin´ Johan hittade ensamma tallen...
 Eddie skiner ikapp med solen på Tonis IQ600RR
 Engberg plågar RS:enWhip it like Jonn!!!


Inga kommentarer: